Styling till arbetsbilar

Det har blivit mycket populärt att satsa på styling till bilen och bland annat märks detta på det stora utbud av biltillbehör som finns numera. Något som många säkert missar är att man dessutom kan styla sitt arbetsfordon lite extra för att sticka ut lite mera. Det här kan vara en viktig del av marknadsföringen av en firma, eftersom en stylad bil syns mycket bättre än en standardutrustad dito. Det här finns det biltillbehörsfirmor som tagit fasta på och hos Transportstyling.se hittar du allt det du behöver för att uppgradera utseendet på din arbetsbil. Här nedan ska vi ge ett par exempel för att inspirera dig att skrida till verket.

Avgassystem

Större delen av avgassystemet är förstås i det närmaste osynligt såvida du inte kryper under bilen, men den synliga delen gör mycket för bilens utseende – om du satsar på ett sportavgassystem. Det ser alltid lite fräckt och sportigt ut med flera, grova slutrör som dessutom är kromade. Dessutom ökar du motoreffekten med några procent och får på köpet ett maffigare ljud, så vad har du egentligen att förlora?

Kromade detaljer

Apropå krom, varför inte löpa hela linan ut och skaffa snygga detaljer som tillsammans utgör en attraktiv helhet? Du kan om du så önskar skaffa kromade detaljer i form av frontbågar, sidorör, takräcken och som stilig list ovanför bakre nummerplåten.

Styling till arbetsbilar
Rulla till toppen
zakra